Reducció de tarifes

Rivera promet que els pares autònoms no pagaran la quota dos anys després del naixement

La formació taronja anuncia que els que estiguin en edat de jubilació podran treballar sense renunciar a la pensió

org jlr06702

org jlr06702 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha afirmat aquest dimecres que si el seu partit arriba al Govern després de les eleccions generals del 28 d’abril, impulsarà una llei per garantir que els autònoms i autònomes que tinguin un fill no paguin la quota durant els dos anys posteriors al naixement, i fins a un any més si desenvolupen la seva activitat en el món rural.

Així ho ha anunciat en un acte a la seu de Cs al costat de la secretària general de l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA) i presidenta de l’associació a Castella i Lleó, Soraya Mayo, que es presenta com a cap de llista del partit al Congrés per la província de Valladolid.

Notícies relacionades

A més, la formació taronja es compromet que els autònoms en edat de jubilació podran continuar treballant sense renunciar a la seva pensió –la podran cobrar íntegrament– i a més podran explicar tota la seva vida laboral per al càlcul de la seva pensió, segons s’explica en un document facilitat pel partit.

Finalment, Ciutadans assegura que, si governa, les dones autònomes emprenedores que obrin un negoci en el món rural tindran dos anys de tarifa reduïda de 30 euros i els autònoms "mai més hauran de pagar l’IVA per factures que no hagin cobrat".