PICABARALLA

Mónica Oltra, sobre Junqueras i Puigdemont: "Un és a la presó i un altre va pel món fent tiberis"

L'expresident convida la vicepresidenta valenciana a acompanyar-lo perquè parli "amb fonament"

GRAF2542  MADRID  15 03 2018 - La vicepresidenta de la Comunidad Valenciana  Monica Oltra  durante su comparecencia hoy ante la Comision de Investigacion de la Financiacion de los Partidos Politicos del Senado  desde la que el PP indaga sobre las finanzas de las demas formaciones politicas  EFE Chema Moya

GRAF2542 MADRID 15 03 2018 - La vicepresidenta de la Comunidad Valenciana Monica Oltra durante su comparecencia hoy ante la Comision de Investigacion de la Financiacion de los Partidos Politicos del Senado desde la que el PP indaga sobre las finanzas de las demas formaciones politicas EFE Chema Moya / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicepresidenta valenciana, Mónica Oltra, ha posatCarles Puigdemont com a exemple que la dreta "sol tenir pocs principis". Quan li han preguntat en una entrevista a 'eldiario.es' pel conflicte català i la seva presència perpètua en el discurs de la dreta, i com ha influït aquest en la política de la seva comunitat autònoma, Oltra ha considerat que l’ha marcat "bastant".

"La dreta es tapa les vergonyes sempre amb les banderes. Sol tenir pocs principis. Es veu molt clar en els líders que han encapçalat el procés: un és a la presó i un altre va pel món fent tiberis i penjant-los a Twitter", ha respost la vicepresidenta.

Segons el seu parer, l’esquerra té "principis i ètica" i per a la dreta aquests principis són "els diners i el poder". "Només fa falta veure on és cada un dels que lideraven el procés, un de dreta i un altre d’esquerra" ha insistit.

Rèplica de l’expresident

Notícies relacionades

Puigdemont s’ha revoltat contra aquesta acusació i ha convidat Oltra a acompanyar-lo en un dels seus viatges i a passar una setmana amb ell. "Després podràs opinar i dir el que vulguis, però almenys amb fonament", ha replicat en un apunt en el seu perfil de Twitter.

"Denigrar algú sobre falsedats és un recurs impropi de demòcrates", ha afegit.