cisma polític

Errejón diu que deixarà l'escó si Podem l'hi demana

«No canviaré les meves idees per un escó, les valoro més», afirma el candidat per Más Madrid

inigo-errejon

inigo-errejon

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elcandidat per Más Madrid a la Comunitat de Madrid, Iñigo Errejón, va manifestar dissabte a la nit que deixaria el seu escóen el moment que un company amb responsabilitats de direcció l’hi demanés, “no m’agafaré ni un minut a l’escó”. Errejón, en declaracions en el programa ‘En la sexta noche’ de La Sexta, ha remarcat: “no canviaré les meves idees per un escó, valoro més les meves idees, les tinc en més estima” i ha afegit que els llocs són temporals, aquests van i venen i que les “idees són el més valuós que tinc”.

En resposta a les declaracions de la seva companya Irene Montero en què assenyalava que Errejón estava fora de Podem, el candidat de Más Madrid ha recordat que 20.000 militants de Podem el van elegir com a candidat per a la Comunitat de Madrid i amb un mandat molt clar: “guanyar la Comunitat de Madrid” i ha assenyalat que el “millor model per aconseguir aquest objectiu és el de Manuela Carmena”.

“¿El que és bo per a la ciutat de Madrid no és bo per a la Comunitat de Madrid, la fórmula que ha sigut bona per presentar-se amb molts i guanyar l’alcaldia de Madrid no pot ser bona per a la Comunitat?”, s’ha preguntat Errejón.

Qüestió d’estil

Sobre les crítiques rebudes per anar a la plataforma de Manuela Carmena, el dirigent de Podem ha respost a les paraules de Pablo Echenique, que va assenyalar que “Jo hauria dimitit, però d’alguna cosa haurà de viure Errerjón fins al maig”, que en política i en la vida cadascú tria el seu estil, “a mi no em surt dir-li això a gent amb qui fa tant de temps que treballo, no contestaria, aquest no és el meu estil”.

Notícies relacionades

Per a l’actual candidat de Más Madrid per a la Comunitat de Madrid és contrari a fer cordó sanitari a Vox, ja que no funciona enlloc, “el problema no és que existeixi un partit com Vox, el problema és que hi hagi hagut centenars de milers d’andalusos que hagin confiat en ells”. “Amb aquests centenars d’andalusos ¿què fem, els insultem, i així canviaran de vots o diem que amb ells no es pot parlar?”, s’ha preguntat.

Errejón creu que cal convèncer-los que Espanya no és un país insolidari que es s’acarnissa amb el més feble, i això s’aconsegueix explicant-se i per a això de vegades cal reunir-se.