Uns encaputxats van llançar coets contra l'acte de Vox a l'Hospitalet

La paellada, que va tenir lloc al camp de futbol del Gornal, no tenia autorització municipal

lanzamiento-de-cohetes-contra-el-acto-de-vox es-en-hospitalet-la-violencia-de-la-izquier / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un parell d’encaputxats van tirar petards amb un llançador a l’acte que van celebrar militants de Vox al polígon Gornal de l’Hospitalet i on van haver d’intervenir els Mossos pels incidents de joves d’Arran. 

Els Mossos van carregar contra els manifestants que van intentar boicotejar l’acte ultradretà on van intentar colar-se. Dos dels agents van requerir atenció mèdica després de la càrrega i van identificar alguns dels manifestants, tot i que sense fer detencions. Fonts dels Mossos van confirmar que l’atestat policial constata que hi va haver llançament de pirotècnia a l’esdeveniment però que no hi va haver ferits. 

Els membres del partit que lidera Santiago Abascal havien convocat una "paella popular d’any nou" al camp de futbol del Gornal de l’Hospitalet de Llobregat. Grups autoanomenats "antifeixistes" s’han presentat a les portes on s’anava a celebrar la trobada per boicotejar-la.

Sense autorització

Quan han arribat els manifestants, que portaven un cartell amb el lema escrit "l’Hospitalet antifeixista", els Mossos han tallat l’accés al camp de futbol per impedir que es trobessin amb els representants de Vox. No obstant, un petit grup ha accedit al camp per la part posterior, que no estava protegida, i s’han dirigit cap a on eren els membres de Vox, amb qui s’han embolicat en una baralla.

Notícies relacionades

En aquell moment, els Mossos d’Esquadra han intervingut per separar els dos grups i han carregat contra algunes de les persones que hi havia al camp.

Aquest dilluns, l’Ajuntament de l’Hospitalet ha fet públic que Vox no tenia autorització administrativa per fer un acte al camp de futbol i ha anunciat l’obertura d’un expedient administratiu contra el gestor del bar del recinte.