NOUS VOCALS

Torra nomena quatre nous membres del consell assessor del Fòrum Cívic Constituent

Hi han entrat Francina Alsina, Josep Maria Ganyet, Ada Ferrer i Dolors Feliu

zentauroepp43328896 20181223 year181223221106

zentauroepp43328896 20181223 year181223221106 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha nomenat aquest divendres quatre nous membres del consell assessor per a l’impuls del Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent en qualitat de vocals.

Es tracta de la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina; l’enginyer informàtic Josep Maria Ganyet; la doctora en Economia per la Universitat d’Amsterdam Ada Ferrer, i l’exdirectora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de la Generalitat Dolors Feliu, destituïda dilluns, segons publica el ‘Diari Oficial de la Generalitat’.

El mateix Torra va explicar a l’octubre que aquest consell assessor busca "preparar i animar la creació d’un fòrum cívic per a un debat constituent" perquè tota la ciutadania, sense excepcions, expressi i debati com hauria de ser la Catalunya del futur.

Llach, president

Notícies relacionades

El presideix el cantautor i exdiputat de JxSí Lluís Llach, la sociòloga Marta Rovira Martínez n’és la vicepresidenta i l’advocat Jordi Domingo, el secretari, i preveu tenir entre 10 i 20 vocals.

A més d’Alsina, Ganyet, Ferrer i Feliu, són vocals l’exdiputat de la CUP Antonio Baños, la periodista i exdirigent de les joventuts del PSOE Beatriz Talegón, l’exsecretari general de Podem Albano-Dante Fachin, i les exdiputades Àngels MartínezGabriela Serra, Montserrat Palau i Carmina Castellví.