DECLARACIONS

Les 20 frases de l'entrevista amb Pedro Sánchez

El president, entre altres idees, considera Borrell un bon candidat per a les europees

sanchez-borrell / periodico

2
Es llegeix en minuts
Efe

Aquests són, en 20 frases, els principals titulars que ha deixat el president del Govern, Pedro Sánchez, en la seva entrevista amb Efe

1.- ELECCIONS.- "El plantejament del Govern sempre ha sigut el mateix, esgotar la legislatura, arribar fins a l’any 2020".

2.- PRESSUPOSTOS.- "Presentarem els pressupostos en el pròxim Consell de Ministres, el dia 11 de gener, el pròxim divendres, perquè Espanya avanci".

3.- RECOLZAMENTS PRESSUPOSTARIS.- "No només mirarem les forces independentistes, li allargarem la mà també a Ciutadans i al PP".

4.- CATALUNYA.- "La proposta política que resolgui la crisi a Catalunya ha de sortir de Catalunya".

5.- ARTICLE 155.- "Els que advoquen per un 155 perpetu el que volen és perpetuar la crisi a Catalunya".

6.- PP.- "Quan Casado parla que l’única manera de governar és l’entesa entre el PP, Cs i Vox per descavalcar el PSOE està renunciant a guanyar eleccions i està lligant el seu futur polític al de la ultradreta".

7.- PSOE.- "L’únic partit, i això ho diuen tots els estudis demoscòpics, que és la primera força política i que aspira a representar una majoria dels espanyols és el PSOE i aquest Govern".

8.- Cs.- "Jo aspiro a representar no només la part socialdemòcrata al nostre país sinó també aquest corrent liberal que representa tolerància, respecto les minories, els drets, les llibertats i que estan posant en qüestió determinades formacions amb què està pactant Ciutadans".

9.- ELECCIONS EUROPEES.- "Borrell és un extraordinari ministre d’Afers Exteriors i podria ser, també lògicament, un extraordinari candidat a les eleccions europees, però hi ha moltes persones més".

10.- CANDIDATURES.- "Hi haurà independents a les llistes, com n’hi ha hagut al Govern d’Espanya".

11.- AVIÓ OFICIAL.- "El que és subjacent en el fons, com en moltes altres coses, és el plantejament de no reconèixer la legitimitat de l’actual Govern".

12.- JUDICI DEL PROCÉS.- "No es pot indultar qui no està condemnat".

13.- TUIT DEL PP AMB VÍDEO D’HUMORISTA.- "En 140 caràcters el PP va resumir com entén la seva manera de fer oposició".

14.- GOVERN ANDALUSIA.- "El Govern serà respectuós amb la formació del nou Govern a Andalusia, no qüestionarà la seva legitimitat, però garantirem la igualtat a tots els territoris del país".

15.- PSOE ANDALÚS.- "A Andalusia s’estava tancant un cicle polític i a Espanya s’està obrint un cicle polític i aquest cicle polític qui l’està obrint és el PSOE a escala estatal".

16.- SUSANA DÍAZ.- "El futur del Partit Socialista a Andalusia l’elegiran i el decidiran els militants".

17.- EXHUMACIÓ DE FRANCO.- "Està sent més llarg del que inicialment vam preveure, però això és bo perquè està garantint el dret de les persones al·ludides a al·legar i plantejar les seves diferents visions i discrepàncies i, quan arribi el moment i es finalitzi el procediment administratiu, el Consell de Ministres resoldrà".

18.- BRASIL BOLSONARO.- "El futur mai s’ha conquistat fent passos cap enrere".

Notícies relacionades

19.- TREN EXTREMADURA.- "Hi empatitzem i li donarem la resposta deguda que necessiten els ciutadans extremenys".

20.- FOTO MENDIA AMB OTEGI.- "Respecto la decisió que pugui prendre Múgica, però si hi ha hagut una persona que al llarg d’aquests últims anys ha defensat la memòria de les víctimes i la convivència al País Basc és Idioia Mendia".