VÍDEO

La resposta d'un mosso a un CDR: "La república no existeix, idiota"

La tensió i els enfrontaments que han tingut lloc divendres al matí han deixat vídeos com aquest que circula per les xarxes socials

captura-10

captura-10

1
Es llegeix en minuts

"La República no existeix, idiota", li ha dit un mosso a un agent rural i membre d’un CDR durant les tensions del matí d’aquest divendres. 

La dura resposta, que ha vingut precedida per un diàleg entre tots dos en el qual s’anaven increpant l’un a l’altre, ha corregut com la pólvora a les xarxes socials. 

"¿Tu no ets funcionari com jo? Doncs no defensis aquests fills de puta", li diu el mosso al CDR perquè respecti la distància que estaven provant de mantenir. "Jo defenso la república", li contesta l’agent rural, i davant d’això el mosso esclata: "Quina república ni quins collons".

Consell de Ministres

Notícies relacionades

Com aquesta escena, aquest matí s’han viscut molts moments de tensió entre manifestants i agents. El Consell de Ministres, que ja s’ha celebrat, ha finalitzat amb l’aprovació de mesures com la pujada del salari mínim o la declaració per rebutjar la condemna a mort de l’expresident de la Generalitat Lluís Companys.

Des de primera hora, els CDR han tallat carreteres i s’han manifestat pel centre de Barcelona contra la reunió, i s’han registrat nombrosos xocs amb els Mossos, que han deixat 12 detinguts i tres ferits.

Temes:

Catalunya CDR