Negociació del 'brexit'

Iglesias no recolzarà Sánchez per a "patriotismes estranys" amb Gibraltar

El líder de Podem demana al president del Govern protecció per a la gent treballadora de la zona

iglesias / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha explicat aquest divendres que ha traslladat al president del Govern, Pedro Sánchez, que per defensar la gent treballadora del camp de Gibraltar tindrà el seu recolzament, però "per a patriotismes estranys, no".

El líder de Podem ha explicat en una entrevista a la cadena SER que aquest dijous va escriure al president del Govern i que va ser "molt clar": "Per defensar la gent treballadora del camp del Gibraltar pot comptar amb el nostre suport, per a patriotismes estranys, no".

Notícies relacionades

Iglesias ha expressat així la seva posició després que Sánchez hagi confirmat que el Govern manté el seu veto a l’acord entre la UE i el Regne Unit per fer efectiu el 'brexit' mentre no s’assoleixi un acord sobre Gibraltar.

El secretari general de Podem ha insistit en el fet que, per "defensar la gent en una de les àrees més deprimides del nostre país amb el 70% d’atur i una situació enormement greu de la gent treballadora", el Govern podrà comptar amb tot el seu recolzament.