ATAC A LA CASA DEL JUTGE LLARENA

El PP avisa Arran d'una possible il·legalització

Alejandro Fernández assegura que les pràctiques de les joventuts anticapitalistes s'acosten a les de la "kale borroka"

zentauroepp42906678 barcelona  13 04 2018 alejandro fernandez del pp en rueda de181101105721

zentauroepp42906678 barcelona 13 04 2018 alejandro fernandez del pp en rueda de181101105721 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha avisat aquest dimarts a Arran, la formació vinculada a la CUP, que reiterar determinades pràctiques com la reivindicació de la violència pot comportar la seva il·legalització

D’aquesta manera s’ha referit a les pintades a la casa del jutge Pablo Llarena de Sant Cugat en una entrevista a Catalunya Ràdio. "La llei de partits és claríssima i rotunda", ha avisat, en relació amb la possibilitat d’il·legalitzar la formació juvenil.

Fernández ha considerat que les accions que es cometen des d’Arran s’asseemblen a les de la "kale borroka". També ha afegit que seria "injust" dir que a Catalunya hi ha una situació de violència generalitzada.

Diàleg trampa

Notícies relacionades

D’altra banda, el president dels populars a Catalunya ha afirmat que el president de la Generalitat, Quim Torra, està "inhabilitat" per donar sortida a la situació de Catalunya, ja que planteja un "diàleg trampa", ja que és "incapaç d’acceptar les regles del joc democràtiques en la llei". 

Fernández ha declarat que l’"assignatura pendent" a Catalunya no és l’"encaix del nacionalisme català" a Espanya, sinó el diàleg entre catalans, un "diàleg de veritat". També ha afegit que "no hi ha les condicions” necessàries perquè es realitzi i, fins que no hi siguin, ell no s’asseurà a parlar.