"NO PUEDO VIVIR SIN TI"

L'àcid missatge de Coque Malla a Vox per utilitzar la seva cançó en un míting

El cantant els ha recordat les dues interpretacions que es dedueixen de la cançó, cap de gaire afí als ideals del partit d'ultradreta

undefined44372750 barcelona  18 07 2018 concierto de coque malla en la sala ba181008163111

undefined44372750 barcelona 18 07 2018 concierto de coque malla en la sala ba181008163111 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

El cantant Coque Malla ha enviat un àcid missatge al partit polític d’ultradreta Vox a Twitter per haver utilitzat una cançó seva en el míting que van celebrar aquest diumenge al Palau de Congressos de Vistalegre

"No sé si VOX Espanya, el partit d’ultradreta que ha utilitzat sense permís (tenen perfecte dret a fer-ho, què hi farem) la meva cançó "No puedo vivir sin ti" en un míting, sap que mig Espanya pensa que és una cançó dedicada a la cocaïna...", ha escrit el cantant a Twitter. 

Junt amb aquest text, el cantant ha compartit un vídeo en què llança un petó als simpatitzants de Vox i un enllaç al seu compte de Facebook en què ha compartit el missatge de forma més extensa. 

Notícies relacionades

"Ho dic perquè potser han ficat una mica la pota. Però no es preocupin, senyors de Vox, l’altra meitat, sap la veritable inspiració de la cançó, que no és cap altra que la relació homosexual entre dos amics gais molt estimats, que ho van passar realment malament per culpa de la intolerància i de l’estupidesa homòfoba. Per amistat i solidaritat, els vaig escriure aquesta bonica cançó, que tant els ha ajudat en la seva vida de parella", els escriu el cantant. 

"Com que em costa força pensar que vostès donin suport a res que tingui a veure amb la cocaïna (mai se sap, però em costa de debò, m’inclino a pensar que per fi han obert les seves ments i han abraçat la causa homosexual. Si és així, els felicito sincerament; és un exemple, que un partit de dretes, recolzi la igualtat de drets i la llibertat d’elecció sexual", sentencia Malla. 

Temes:

Música Vox