segons 'Okdiario'

Celaá oculta en la seva declaració de béns un xalet de luxe d'1,5 milions d'euros

La portaveu del Govern té la propietat amb el seu marit

Montero: «Passa en tots els valors cadastrals. No es corresponen amb el preu de mercat»

undefined44933744 madrid   07 09 18    isabel celaa  portavoz del gobierno  y 180907145058

undefined44933744 madrid 07 09 18 isabel celaa portavoz del gobierno y 180907145058 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La ministra d’educació i portaveu del Govern, Isabel Celaá, hauria ocultat en la declaració de béns que va publicar el BOE dissabte passat un xalet de luxe del qual és propietària juntament amb el seu marit, ubicat en una exclusiva urbanització de Berango (Biscaia), segons publica ‘Okdiario’. Aquest mitjà fixa el valor del xalet en 1,55 milions d’euros, després de simular la seva venda.

Atès que la propietat d’aquesta vivenda és compartida amb el seu espòs, segons aquest digital, la ministra hauria d’haver inclòs la meitat del valor de l’immoble en la declaració pública. En canvi, va declarar que només tenia 195.000 euros en patrimoni. 

Aquesta nova polèmica es produeix després del cas del xalet de Pedro Duque a Xàbia.

Montero: “Passa en tots els valors cadastrals”

La ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha restat importància al cas i ha explicat, en aquest sentit, que “en tots els valors cadastrals passa que no es correspon amb el preu de mercat”.

Notícies relacionades

“No em consta la informació relativa a la ministra Celaá, però crec que es refereix que el valor cadastral de la vivenda no es correspon amb el preu del mercat, però això passa amb tots els valors cadastrals”, ha recalcat la ministra, que fins i tot ha explicat que a la ciutat on ella resideix no es modifiquen els valors cadastrals des de l’any 2000.

Per la seva part, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat explicacions. “Sembla que hi ha una propietat que no està declarada, i veurem si es corregeix i s’explica que és el que passa”, ha assenyalat.

Temes:

Isabel Celaá