Els CDR amenacen Torra i Buch: «Traïdors, ho pagareu»

rjulve44351481 pla mig de miquel buch  conseller d interior  a la junta loc180717141659

rjulve44351481 pla mig de miquel buch conseller d interior a la junta loc180717141659 / Norma Vidal

1
Es llegeix en minuts

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han demanat aquest dissabte la dimissió de Quim Torra i del conseller d’Interior, Miquel Buch, a qui han titllat de “traïdors” per les càrregues dels Mossos d’Esquadra en la manifestació i han advertit: “Ho pagareu”. Sis independentistes han sigut detinguts en els aldarulls registrats a Barcelona en una manifestació de protesta per la marxa convocada per policies nacionals i guàrdies civils.

Notícies relacionades

Des de Twitter, els CDR han denunciat l’actuació dels Mossos sobre els manifestants independentistes: “Estan massacrant els nostres. ¡Desconvoquem! Ho pagareu. La història us anomenarà traïdors, Miquel BuchQuim Torra, Govern i Ajuntament de Barcelona”. “Ens fa vergonya que no hàgiu denunciat l’entrada d’aquells que només saben fer ús de la violència”, han afegit els CDR, que en un altre tuit han reclamat explícitament la “dimissió” de Torra i Buch.

Tant els CDR com organitzacions de l’esquerra independentista, entre elles Arran, han convocat una concentració davant de la comissaria dels Mossos a les Corts per exigir la llibertat dels detinguts al matí.