Sessió de control al Govern

La bronca de Pastor a Celia Villalobos: "Ni l'ha mirat, no li ha prestat ni un segon d'atenció"

El PP demanava la dimissió de la ministra de Justícia quan la diputada ha cridat des de l'escó a Dolores Delgado

undefined36036946 madrid 25 10 2016 pol tica rueda de prensa tras la consu170523100613 / AGUSTIN CATALAN

undefined36036946 madrid 25 10 2016  pol tica    rueda de prensa tras la consu170523100613
celia villalobos

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La presidenta del Congrés, Ana Pastor, ha reprès aquest dimecres la diputada del PP Celia Villalobos per haver increpat la ministra de Justícia, Dolores Delgado, mentre responia a una interpel·lació en el ple del Congrés.

Li ha cridat l’atenció després que Villalobos, cridant des del seu escó, recriminés a Delgado que ja havia parlat prou. Segons ha explicat després als mitjans la mateixa exvicepresidenta del Congrés, en lloc d’escoltar la 'popular' María Jesús Bonilla, que era qui l’estava interpel·lant, Delgado s’havia dedicat a xerrar amb la titular d’Hisenda, María Jesús Montero, i la portaveu del Grup Socialista, Adriana Lastra.

Per això, ha dit, ha volgut recriminar a la ministra el seu comportament "groller” durant la segona intervenció de la seva companya de files i membre de la direcció del Grup Popular. "Ni l’ha mirat, no li ha prestat ni un segon d’atenció", ha denunciat.

"Dimissió, dimissió"

Notícies relacionades

El grup del PP ha corejatcrits tebis de "dimissió" quan Bonilla ha acabat la seva rèplica i ha sigut en aquell moment, quan la ministra ja estava a la tribuna d’oradors arrencant el seu segon torn, que Villalobos li ha cridat des del seu escó.

Això ha portat Pastor ha exigir-li per primera vegada que guardés silenci. "Demano silenci a totes ses senyories, incloent-hi Villalobos," ha reiterat poc després la presidenta de la Cambra Baixa, aconseguint ja que tornés la normalitat.