POLÈMICA POLÍTICA

Rivera acusa Torra d'utilitzar els Mossos com a «policia política»

El líder de Ciutadans assegura que Sánchez «s'equivoca d'aliats»

albert-rivera

albert-rivera

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat aquest diumenge el president de la Generalitat, Quim Torra, d’utilitzar els Mossos d’Esquadra com a “policia política” i al president del Govern, Pedro Sánchez, d’equivocar-se d’aliats.

“Torra utilitza els mossos com a policia política: ordena que protegeixin la simbologia separatista il·legal en l’espai públic i que persegueixin els qui la retiren, el món al revés. El pacte de Sánchez amb els supremacistes debilita encara més a l’Estat a Catalunya, s’equivoca d’aliats”, assenyala el líder de Cs en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

Els Mossos han identificat 14 persones com a “possibles autors de danys en la via pública” per arrencar llaços grocs, símbols independentistes, en carrers de Móra la Nova, Tivissa i Vandellòs (Tarragona), segons va informar aquest dissabte la Conselleria d’Interior de la Generalitat .

Així mateix, aquest departament ha indicat que s’han obert diligències a aquestes persones, que estan pendents de denúncies per part dels ajuntaments o particulars per possibles danys al domini públic, que podrien incórrer en sancions d’entre 601 i 30.000 euros.