CONSELL D'EUROPA

Agramunt nega suborns amb prostitutes: "Tinc una edat, tant de bo pogués fer aquestes coses"

El senador del PP rebutja dimitir i assegura que compta amb el suport del seu partit

zentauroepp31356073 valencia 5 10 15   politica pedro agramunt y rita barbera pp180425110441

zentauroepp31356073 valencia 5 10 15 politica pedro agramunt y rita barbera pp180425110441

1
Es llegeix en minuts

L'expresident de l'Assemblea del Consell d'Europa i actual senador del PP, Pedro Agramunt, ha negat aquest dimecres totes les acusacions que ha abocat sobre ell una comissió independent de la institució europea que investiga el polític per un possible cas de corrupció i ha assegurat que l'informe són "219 pàgines de mentides", com els suborns amb prostitutes que, segons recull, hauria rebut: "Tant de bo pogués fer aquestes coses", ha comentat.

"Això és fals. Jo tinc una edat, em sembla a mi que això és una fantasia. Un podria dir tan de bo jo pogués fer aquestes coses, però un ja no està per a això', per tenir una vida en aquest sentit. És una acusació ridícula i sense proves", ha assenyalat en declaracions a la cadena SER.

"Xantatge" d'un diputat ucraïnès

Notícies relacionades

Agramunt, que ha assegurat estar "molt enfadat i molt trist", ha atribuït l'informe al fet que les seves posicions a l'assemblea "no seguien el que era políticament correcte" i s'ha guanyat enemics, entre els quals ha citat en particular un diputat ucraïnès que va arribar a fer-li "xantatge" dient que tenia fotos seves amb dones. "Li vaig dir, 'enviï-me-les i les ensenyaré als meus amics", ha apuntat.

Suport del partit

Agramunt ha assegurat que té el suport del seu partit i afirma que si bé no ha parlat amb la secretària general, María Dolores de Cospedal, sí que ho ha fet amb el portaveu del Grup Parlamentari Popular al Senat, José Manuel Barreiro, i que no dimitirà. "No entregaré l'escó. No he fet absolutament res il·legal i no hi ha retret jurídic a la meva actuació", ha sentenciat.