Un polèmic tuit d'Interior explica què és "delicte de terrorisme", segons el Codi Penal

"Compartim una imatge per si algú necessités reflexionar sobre això durant el cap de setmana", adverteix el text del ministeri de Zoido

tuit

tuit

2
Es llegeix en minuts

“El Codi Penal concreta què es considera delicte de #terrorismo. Compartim una imatge per si algú necessités reflexionar sobre això durant el cap de setmana. La resta, a descansar, que la @guardiacivil i la @policia vetllen per la seguretat de tots. #FelizFinde”. Aquest text correspon a un tuit que aquest divendres va penjar el Ministeri de l'Interior al seu compte oficial de Twitter i que ha generat una important polèmica a la xarxa social.

Notícies relacionades

El tuit del departament del ministre Juan Ignacio Zoido ha arribat en plena polèmica per les accions que cada dia es produeixen a Catalunya per part tant dels CDR com de les autodenominades brigades de netejabrigades de neteja. La publicació d'Interior també apareix en un moment d'especulació sobre què pot passar aquesta nit a la final de la Copa del Rei de futbol, amb el teló de fons d'una possible xiulada a l'himne espanyol i a Felip VI per part de l'afició del Barça. La imatge inserida al tuit reprodueix l'article 573 del Codi Penal, referent al que es considera delicte de terrorisme, i a la llista se cita: “Contra la corona”.

Les respostes a Twitter no s'han fet esperar, i els tuiters fan preguntes i comentaris, en gran part en to irònic, sobre el tuit del ministeri.