Anar al contingut

Per "recolzar la repressió policial"

Òmnium convoca a una cassolada per rebre el Rei a Barcelona

Per "haver recolzat la repressió policial contra votants pacífics l'1-O"

Los Reyes entregan los Premios Nacionales de Innovación y de Diseño 2017

GRAF9733 MOSTOLES MADRID 12 02 2018 - El rey Felipe VI pronuncia unas palabras durante el acto de entrega de los Premios Nacionales de Innovacion y de Diseno 2017 que cada ano concede el Ministerio de Economia Industria y Competitividad EFE Emilio Naranjo / Emilio Naranjo (EFE)

Òmnium Cultural ha convocat una cassolada per rebre el Rei a Barcelona amb motiu de la inauguració del Mobile World Congress a la ciutat. L'organització independentista convoca a la protesta ciutadana aquest diumenge a les 21 hores.

"Aquest diumenge el rei Felip VI ve a Barcelona. Rebem-lo fent una gran cassolada per haver recolzat la repressió policial contra votants pacífics l'1-O. Reclamem la #LlibertatPresosPolítics. Si ets al cotxe, fes sonar el clàxon!", ha sigut el missatge difós a Twitter. 

Crida a la calma i a la protesta

Es dona la circumstància que en entorns independentistes aquests últims dies s'havia difós la idea de no plantejar-se protestes al carrer per la presència del Rei aquest cap de setmana a Barcelona. "Que ningú hi vagi (a l'MWC), al contrari, hauríem d'omplir Catalunya de llaços grocs i ignorar el Rei; als catalans no ens representa", s'ha difós a través de les cèdules independentistes.

0 Comentaris
cargando