MOBILITZACIÓ PER LA UNITAT D'ESPANYA

Societat Civil convida Marta Sánchez a cantar el seu himne en una manifestació

L'entitat vol que la cantant interpreti a la plaça de Colón el seu polèmic tema per tancar la mobilització

Marta Sánchez canta la seva versió de l’himne d’Espanya al Teatro de la Zarzuela de Madrid. / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Marta Sánchez podria interpretar el seu particular himne d'Espanyahimne d'Espanya en una manifestació a Madrid que Societat Civil Catalana (SCC) té intenció de convocar per al 17 de març. L'entitat antiindependentista està fent les gestions oportunes per convidar la cantant a clausurar la mobilització amb la seva polèmica versió de l'himne amb què va sorprendre els assistents al seu recital de dissabte passat al Teatro de la Zarzuela amb què va celebrar els seus 30 anys de trajectòria artística.

Notícies relacionades

La convocatòria substitueix, segons ha informat l'entitat, la manifestació per la unitat d'Espanya que, convocada per la plataforma satírica Tabàrnia i a la qual es va adherir SCC, estava prevista per a aquest mes a Barcelona. La manifestació es va ajornar al·legant que no volien interferir en el Mobile World Congress. Societat Civil vol traslladar a Espanya la idea que el conflicte pel procés "no és només cosa dels catalans, sinó de tots els espanyols".

L'acció es tancaria a la plaça de Colón, que estaria presidida per una enorme bandera espanyola, i on es muntarà un escenari en què l'entitat espera que Sánchez interpreti el seu himne.