La plataforma Tabàrnia ajorna la seva manifestació del 25 de febrer

La mobilització coincidia amb l'inici de l'MWC i la visita del rei Felip VI a Barcelona

Societat Civil Catalana ja havia anunciat divendres la suspensió de la protesta

1
Es llegeix en minuts

La plataforma Tabàrnia ha seguit els passos de Societat Civil Catalana (SCC) i ha ajornat la manifestació prevista a Barcelona per al diumenge 25 de febrer davant el monument a Rafael Casanova, coincidint amb l'inici del Mobile World Congress (MWC).

La manifestació va ser convocada per les dues entitats per exigir la constitució d'un nou Govern a Catalunya que treballi "pel bé comú de tots els catalans" i "dins de l'Estat de dret i de la llei".

SCC va anunciar divendres que posposava aquesta manifestació al rebre un "gran nombre de peticions" des del món polític, econòmic i social i per "responsabilitat amb la ciutadania", ja que la mobilització coincidia amb l'arrencada de l'MWC i la visita del rei Felip VI a Barcelona.

Notícies relacionades

Els membres de Tabàrnia també han ajornat la manifestació emulant, han dit, el president del Parlament, Roger Torrent, que al gener va posposar el ple d'investidura de Carles Puigdemont.

"Animem tots els congressistes a disfrutar de la ciutat i seguint l'estela del president del Parlament deixem per a més endavant la celebració de la nostra manifestació", subratlla en un comunicat la plataforma, que informarà pròximament de la nova data de celebració d'aquesta mobilització.