Marta Sánchez posa lletra a l'himne d'Espanya

"Rojo, amarillo, colores que brillan en mi corazón y no pido perdón", canta l'artista en la seva versió

Marta Sánchez canta la seva versió de l’himne d’Espanya al Teatro de la Zarzuela de Madrid. / periodico

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La cantant Marta Sánchez ha posat lletra a l'himne d'Espanya. Una versió que es va emportar els aplaudiments del sorprès públic assistent al seu concert de dissabte passat, 17 de febrer, al Teatre de la Zarzuela de Madrid. El vídeo de la seva actuació també ha sigut difós per les xarxes socials, i l'ha compartit fins i tot el president del Govern, Mariano Rajoy.

Sánchez, en vestit vermell, va començar a cantar l'himne acompanyada al piano. I alguns dels assistents, tan bon punt van identificar els primers acords, van començar a aplaudir.

Notícies relacionades

La lletra diu el següent: "Vuelvo a casa, en mi amada tierra, la que vio nacer mi corazón aquí. Hoy te canto para decirte cuánto orgullo hay en mí, por eso resistí. Crece mi amor cada vez que me voy, pero no olvides que sin ti no sé vivir. Rojo, amarillo, colores que brillan en mi corazón y no pido perdón. Grande España, a Dios le doy las gracias por nacer aquí, honrarte hasta el fin. Como tu hija llevaré ese honor, llenar cada rincón con tus rayos de sol. Y si algún día no puedo volver, guárdame un sitio para descansar al fin".

A més de Rajoy, altres polítics han celebrat la versió de la cantant, entre ells el líder de Ciutadans Albert Rivera -que qualifica de "valenta" l'artista"- i el president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, que proposa que sigui la lletra oficial de l'himne espanyol.

Temes:

Himnes Símbols