04 d’abr 2020

Anar al contingut

DECLARACIÓ DEL 12 DE FEBRER DAVANT EL JUTGE

Granados: "Cifuentes presumia de ser les mans, les orelles i la veu de González"

L'exsecretari assenyala que no ho fa amb "ànim d'entrar en qüestions personals" després d'apuntar a una "relació sentimental"

Granados: "Cifuentes presumia de ser les mans, les orelles i la veu de González"

L'exsecretari general del PP de Madrid Francisco Granados va declarar el dilluns 12 de febrer davant el magistrat instructor del cas Púnica a l'Audiència Nacional, Manuel García Castellón, que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, es va convertir en "les mans, les orelles i la veu" de l'expresident regional Ignacio González i que, de fet, presumia d'això.

Així consta en l'àudio de la seva declaració, al qual ha tingut accés la Cadena Ser, on se sent el també exconseller del Govern madrileny assenyalar davant el jutge que el que diu no ho fa amb "ànim d'entrar en qüestions personals" després d'apuntar a una "relació sentimental" entre Cifuentes i González.

Presumia d'això, segons Granados

"No ho diré amb un ànim en absolut d'entrar en qüestions personals perquè no és ni de bon tros el meu estil... jo ho entenc tot, però és sabut per tothom que mantenia una relació sentimental amb el senyor González i que es va convertir en la persona, les mans, les orelles, la veu, l'executiva en el partit de González...", va assenyalar.

En aquest punt, afegeix que ella mateixa presumia d'això i que hi ha "centenars de testimonis". "(Presumeix que és la que mana per ordre del senyor González, presumeix que en el partit jo no manava absolutament gens i qualsevol cosa que s'havia de tractar sobre pobles, districtes o alcaldes en referència al partit havia de passar per Cifuentes. Aquesta és la veritat", sentencia Granados).

Cristina Cifuentes, per la seva part, ja ha presentat una querella criminal contra Francisco Granados pels delictes d'injúries, calúmnies i contra la integritat moral, després d'aquesta declaració a l'Audiència Nacional.