AMB COMÍN

Puigdemont reapareix en públic quan compleix 100 dies a Brussel·les

Es deixa veure per Lovaina amb Comín després de la polèmica arran dels seus missatges

Carles Puigdemont reapareix en públic i ho fa amb Toní Comín, el mateix a qui confessava mitjançant missatges de mòbil que havia sigut sacrificat pels seus. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

El candidat a la investidura a la Presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reaparegut en públic al costat de l'exconseller Toní Comín, el dia en què tots dos compleixen 100 dies a Brussel·les. 

És la primera vegada que es deixen veure junts després de la publicació d'uns missatges en què Puigdemont confessava a Comín que "els seus els havien sacrificat" i donava per tancat el procés: "S'ha acabat", va escriure.

Notícies relacionades

Aquest dimarts van assistir a un acte organitzat a la ciutat belga de Lovaina i se'n van anar de tapes. L'expresident va rebutjar valorar l'avanç de les negociacions d'investidura amb Junts per CatalunyaERC i la CUP.

Tot apunta que la fórmula per desencallar el dilema i facilitar la configuració d'un nou Govern passa per una modificació de la llei de la presidència de la Generalitat que permeti un Govern amb dos caps amb el mateix pes, un a Catalunya i l'altre a Brussel·les.