ELECCIONS DEL 21-D

L'exconsellera del PSC Marina Geli accepta anar a la llista de Junts per Catalunya

L'exdirigent socialista explica que anirà als últims llocs de la candidatura per Barcelona

Marina Geli, al Parlament.

Marina Geli, al Parlament. / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'exconsellera de Salut i exdirigent del PSC Marina Geli ha aclarit aquest divendres que concorrerà a les eleccions del 21-D amb la candidatura de Carles Puigdemont, Junts per Catalunya. Segons ha explicat ella mateixa a través del seu compte de Twitter, anirà als últims llocs de la llista per Barcelona amb l'objectiu "d'ajudar a cosir voluntats polítiques i socials del sobiranisme, de grans majories".

Geli va provocar ahir una mica de confusió amb un altre missatge a la citada xarxa social que molts van interpretar com un rebuig a la invitació del PDECat. "Seguiré lluitant per la unitat i per Catalunya fora del Parlament. A favor de la llista unitària", va escriure.

Notícies relacionades

Aquest matí, l'exconsellera ha escrit tres missatges en què assegura que ha acceptat "formar part de la llista de Junts per Catalunya" a la zona de tancament i que ha descartat els primers llocs "per raons professionals". Amb aquesta decisió considera que pot "aportar a la zona de suports" el seu gra de sorra com a "frontissa" per trobar una solució al conflicte.

Geli ja va concórrer amb Junts pel Sí als comicis del 27-S del 2015, tancant la llista de Girona. L'extitular de Salut va estripar el carnet del PSC quan el partit va abandonar la defensa del dret a decidir i, juntament amb altres socialistes crítics, com Ernest Maragall o Joan Ignasi Elena, va formar el partit Moviment d'Esquerres (MES).