El propietari dels supermercats Bon Preu trasllada a Madrid la seva firma d'inversió

Joan Font, que va formar part del Consell Assessor per a la Transició Nacional, va canviar el domicili social de la seva 'sicav' el 16 d'octubre passat, segons 'El País'

zentauroepp31301432 barcelona  1 de octubre del 2015  retrato de joan font  pres171115004915

zentauroepp31301432 barcelona 1 de octubre del 2015 retrato de joan font pres171115004915

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president dels supermercats Bon Preu, Joan Font, ha traslladat el domicili social de la seva societat d'inversió ('sicav') de Catalunya a Madrid. El canvi es va produir el 16 d'octubre passat, segons informa 'El País'. Es dona la circumstància que Font va ser un dels membres del Consell Assessor per a la Transició Nacional, l'òrgan assessor de la Generalitat per al full de ruta independentista.

La societat d'inversió de la família Font, Portfoli GT Sicav SA, es va traslladar de Manresa a Madrid el 16 d'octubre, segons consta en el Registre Mercantil. Aquesta 'sicav' gestiona un patrimoni de 9,8 milions d'euros. Segons un portaveu amb què ha contactat 'El País', el canvi de domicili social és degut a la integració de CatalunyaCaixa al BBVA, que gestiona la 'sicav'. El mateix portaveu afegeix que s'han iniciat els tràmits per tornar a domiciliar la firma d'inversió a Catalunya.

Notícies relacionades

Font és un empresari partidari de la independència de Catalunya. La seva companyia va tancar en les dues últimes vagues generals i als seus supermercats s'hi han venut productes de l'ANC.

El grup Bon Preu, propietat de la família Font i amb seu a les Masies de Voltregà, inclou les marques Bonpreu i Esclat, entre altres, i va facturar l'any passat 1.077 milions d'euros.