TRIBUNALS

Ajornat l'empresonament dels ultres de la Falange condemnats per assaltar Blanquerna

Estan condemnats amb 10 persones més per atacar el centre cultural el 2013

Ajornat l'empresonament dels ultres de la Falange condemnats per assaltar Blanquerna

MARISCAL (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els quatre membres de la Falange condemnats juntament amb 10 persones més per assaltar el 2013 el centre cultural Blanquerna de Madrid, que havien d’entrar a la presó ahir van rebre hores abans una notificació que prorroga 15 dies el seu ingrés, segons ha comunicat la formació política. El grup d’ultres va irrompre a la sala on es desenvolupava l’acte de celebració de la Diada portant banderes espanyoles i cridant consignes com «Catalunya és Espanya». Membres d’aquest grup van causar desperfectes a la porta de vidre del local i van increpar Josep Maria Bosch.

Entre aquests quatre membres que ingressaran a la presó es troba el seu president, Manuel Andrino, que després de recollir la seva citació de presó el 27 de setembre a l’Audiència Provincial de Madrid va assenyalar davant els mitjans que la Justícia «s’ha convertit més que mai en injustícia».

Notícies relacionades

Els quatre falangistes van acudir a l’Audiència Provincial a recollir les seves citacions de presó acompanyats per mig centenar de companys i amics amb banderes d’Espanya i pancartes. Al davant de l’Audiència i vigilats per policies nacionals, van corejar crits com «Puigdemont, a prisión».