Montilla, sobre el 155: "Sé el que he de fer" divendres al Senat

Montilla, sobre el 155: "Sé el que he de fer" divendres al Senat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'expresident de la Generalitat José Montilla, que en la seva qualitat de senador estaria cridat a votar divendres que ve al ple del Senat la possible aplicació de les mesures de l'article 155, ha publicat un missatge a Twitter en què assegura que "fa temps" que sap "el que ha de fer".

Notícies relacionades

El suport dels socialistes al 155 ha obert una esquerda al PSC. Aquest diumenge, històrics del sector catalanista del partit, entre ells Raimon Obiols i Laia Bonet, han fet una crida a oposar-se a aquestes mesures. En un manifest publicat aquest diumenge, acusen al PP de voler "abatre el catalanisme" i afirmen que desitjarien que el seu partit estigués “situat enèrgicament contra la brutalitat irresponsable del Govern del PP i contra l'aplicació de l'article 155”.

Dissabte passat, l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, va renunciar al seu càrrec en l'executiva del PSOENúria Parlon com a mostra de rebuig. Parlon encapçala un sector d'alcaldes que exigeixen al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que dissenteixi de Pedro Sánchez i s'oposi al cop de destral de l'autogovern.