El sindicat policial UFP pregunta a Twitter a Puigdemont si vol dialogar amb un grup d'agents armats

El president respon amb un altre tuit: "Un sindicat agressiu contra el diàleg"

jjubierre40490323 barcelona 10 10 2017  pleno en el parlament donde el preside171010200340

jjubierre40490323 barcelona 10 10 2017 pleno en el parlament donde el preside171010200340

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El sindicat Unió Federal de Policia ha tornat a incidir en els seus atacs contra el Govern de la Generalitat, com ja va fer dies enrere. Des del seu compte oficial de Twitter, la UFP respon a l'oferta de diàleg del president Carles Puigdemont amb una foto d'un grup d'agents armats i el text:  "¿Parlem?". El títol del tuit és: "Contra els colpistes... ¿parlem?". 

Notícies relacionades

Puigdemont no ha volgut callar i, també a través de Twitter, ha respost: "Els espanta més el diàleg que la violència. Un sindicat policial, agressiu contra el diàleg". I el sindicat ha replicat a continuació:  

La setmana passada, junt amb altres quatre centrals policials la UFP  remetia una comunicació al Tribunal Constitucional perquè procedís a la suspensió de les tres primeres autoritats de Catalunya, el president Puigdemont, el seu vicepresident Oriol Junqueras i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. En aquella missiva, els sindicats policials reclamaven també al Constitucional que instés el Govern a impedir el ple inicialment programat per dilluns passat en què el president de la Generalitat tenia previst presentar una declaració unilateral d'independència.