en una carretera de la localitat

La policia local d'Alcarràs atribueix a la Guàrdia Civil una pintada contra Puigdemont

L'Institut Armat ha desmentit l'acusació a través de Twitter

La pintada ha aparegut a la carretera L-800, aquest matí. / ACN VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

La policia local d'Alcarràs (Segrià) va atribuir aquest dilluns una pintada contra Puigdemont que va aparèixer en una carretera pròxima a la localitat a uns agents de la Guàrdia Civil, segons explica el 'Diari Segre'. L'informe de la policia assenyala que enmig de la via es pot llegir un missatge en gallec: 'Puigdemont, nunca mais' (Puigdemont, mai més). L'informe es traslladarà a Carreteres de la Generalitat, que és la titular de la via, i aquesta decidirà si presenta o no denúncia.

El mateix mitjà explica que els agents de la policia local estaven patrullant de matinada quan van veure un cotxe amb els llums apagats i amagat darrere d'un arbre. Segons el 'Segre', els policies van veure que es tractava d'un vehicle de la Guàrdia Civil i van decidir anar-se'n, però abans volien preguntar què feien allà. En aquell moment el cotxe de l'Institut Armat va arrencar i va saludar els policies d'Alcarràs. Després d'això, els agents van veure la pintada contra el president al costat d'una bandera espanyola. 

Notícies relacionades

Després de la publicació de la notícia, aquest matí la Guàrdia Civil ha desmentit a Twitter l'acusació. "Dir que ha fet una pintada qualsevol que aparqui al seu costat és tan injust com acusar d'insultar tothom que s'acosti al seu PC ¿oi?", diu el missatge.  

Per aquests fets i els que van tenir lloc l'1-O, l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra (ERC), ha enviat una carta a la Guàrdia Civil en què anuncia que trenca relacions amb aquest cos policial.