els límits de l'humor

Wyoming, sobre la denúncia pel gag del Valle de los Caídos: "La indignació sempre arriba del mateix signe polític"

El presentador i Dani Mateo responen a la denúncia pel gag sobre el Valle de los Caídos a La Sexta

zentauroepp37950607 gran wyoming dani mateo el intermedio170406191443

zentauroepp37950607 gran wyoming dani mateo el intermedio170406191443

1
Es llegeix en minuts

60;Gran Wyoming Dani Mateo, denunciats per un acudit sobre el Valle de los CaídosValle de los Caídos, han respost aquest dissabte a La Sexta Noche a aquesta querella que qüestiona els límits de l'humor. L'Audiència Provincial de Madrid va admetre a tràmit una querella per delicte d'incitació a l'odi presentada per la Associació per a la Defensa del Valle de los Caídos contra l'humorista i presentador del programa 'El intermedio' per un gag sobre la creu que presideix aquest monument.  Tots dos s'han mostrat sorpresos i s'han pres amb humor la denúncia. "A mi la qüestió de la presó em preocupa per l'edat, jo crec que em dutxaria sol", ha valorat Wyoming. El presentador ha recordat que és la tercera vegada que ha d'anar al jutjat per a un episodi similar. "És una estupidesa que no té cap sentit. Aquest país és pitjor que l'opinió que en tinc", ha afegit. Segons Wyoming, "el que s'està denunciat no ha ocorregut. Aquesta denúncia no va sobre els límits de l'humor".

Notícies relacionades

Durant la distesa entrevista amb el periodista Iñaki López, Wyoming ha assenyalat que "la indignació sempre arriba del mateix signe polític". "40 anys de franquisme va generar una sociologia de la qual ara queden els seus fills", ha sentenciat el presentador. 

Per la seva part, l'humorista Dani Mateo ha denunciat que "hi ha una campanya de por" i ha apuntat que "el riure és el millor antídot". "Això de no poder parlar ja és la línia vermella", ha resumit sobre la polèmica denúncia.