PRESUMPTES COMISSIONS IL·LEGALS

Artur Mas, sobre el 3%: "No hi ha cas. Les donacions són transparents i legals"

L'expresident de la Generalitat assegura a 'El objetivo' que "no hi ha hagut finançament irregular" a Convergència

 

  / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts

L'expresident de la Generalitat Artur Mas nega irregularitats en el finançament de CDC. "No hi ha cas", ha dit rotund respecte a la investigació de la trama del 3%. En una entrevista a 'El objetivo' (La Sexta), l'expresident ha afirmat que les donacions efectuades a l'antiga Convergència "són transparents, legals i estan en la comptabilitat".

"No hi ha hagut finançament irregular. Jo ho confirmo", ha subratllat, preguntat per Ana Pastor sobre les informacions publicades els últims dies que revelen detalls de les diligències judicials. "Ho puc dir més alt, però més clar no", ha rematat després de lamentar que alguns ja l'hagin "jutjat" i "sentenciat". 

Notícies relacionades

Respecte a la declaració d'un testimoni que va implicar directament en l'escàndol l'expresident, Mas ha argumentat: "Algunes vegades, quan s'ha dirigit algú a mi que m'ha dit 'tenim ganes d'ajudar el teu partit', doncs l'he dirigit als responsables de les finances". 

Preguntat sobre la citació davant el jutge de l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, ha assegurat que té "total confiança" tant en ell com en Andreu Viloca. "Jo li puc assegurar que són persones irreprotxables des del punt de vista personal", ha dit. Encara que també ha assenyalat que ell no els demanava informació. "És una forma d'organitzar-se. Agradarà més o menys", ha dit per justificar-se.