CONCLAVE A LES FILES MORADES

Iglesias recrea 'Twin Peaks' per animar a la participació en l'assemblea de Podem

El líder del partit i Errejón pengen vídeos a les xarxes socials per fer una crida a inscriure's a Vistalegre II

Pablo Iglesias rendeix un homenatge a ’Twin Peaks’ en un vídeo. / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

El secretari general de PodemPablo Iglesias, i el secretari polític i número dos de la formació, Íñigo Errejón, han publicat vídeos a les xarxes socials per cridar a la inscripció de la ciutadania en la segona Assemblea Ciutadana Estatal del partit, coneguda com a Vistalegre II. En els seus missatges, Iglesias apel·la a la unitat, mentre que Errejón destaca la necessitat de "repensar" el partitrepensar. La reunió tindrà lloc entre el 10 i el 12 de febrer a Madrid, encara que el cens per poder participar-hi es tancarà aquest dimecres a les dotze de la nit.

Pablo Iglesias en aquesta ocasió ha escenificat la mítica sèrie televisiva dels 90 'Twin Peaks', creada per David Lynch i Mark Frost. "He volgut fer un homenatge a 'Twin Peaks' per recordar-vos que encara us podeu inscriure a Podem. Participeu", diu el text que acompanya un vídeo en què, bressolant-lo als seus braços, el secretari general de Podem explica les paraules que li diu el tronc: "Diu no us barelleu, diu unitat, diu debatre no és dividir".

Notícies relacionades

Per la seva part, Íñigo Errejón ha penjat un vídeo de cinc minuts en què explica que Vistalegre II és una oportunitat per determinar "quin és el millor rumb guanyador per construir una eina que torni el poder a la gent", i per a això, segons la seva opinió, "s'ha de canviar per canviar". En aquest sentit, anima a votar pel projecte que permeti un Podem "guanyador, que suma els que falten, que construeix amb els que ja han fet camí fins aquí, que és capaç de representar una alternativa per al nostre país, que té la capacitat d'il·lusionar molta gent que fa temps havia tirat la tovallola".

Altres responsables del partit com Carolina BescansaRafael MayoralIrene Montero o Rita Maestre, entre altres, també han aprofitat els seus respectius comptes a Twitter per animar els simpatitzants a inscriure-s'hi.