MAROR A LA COALICIÓ

Rabell llança una proposta per pacificar Sí que es Pot

El president del grup parlamentari proposa que es reparteixin les intervencions en els principals debats

dcaminal32473710 barcelona 20 1 2016       carles pugdemont y ravel160120132325

dcaminal32473710 barcelona 20 1 2016 carles pugdemont y ravel160120132325

1
Es llegeix en minuts
ROGER PASCUAL / BARCELONA

No ha sigut una setmana fàcil a Catalunya Sí que es Pot. Després de les tensions generades des que Podem va proposar canviar els equilibris del grup parlamentari i que Albano Dante Fachin amenacés de deixar que les bases decidissin si trencar la coalició davant la situació de bloqueig, Lluís Rabell ha fet un pas endavant. El president del grup parlamentari ha fet una proposta per pacificar la situació:

Notícies relacionades

"Tothom és conscient de la delicada situació que s'ha anat generant aquests últims dies al voltant de l'organització del treball del nostre grup parlamentari i de la visibilitat de cadascun dels seus components", ha reflexionat a la seva pàgina de Facebook abans de plantejar la seva proposta de síntesi, "un punt de trobada en què tothom es trobi còmode i que ens permeti encarar amb força un curs polític que s'anuncia molt exigent per al nostre espai polític". El que va ser cap de cartell de l'esquerra alternativa el 27-S ha explicat que havia posat sobre la taula l'opció que hi hagi un portaveu diferent en les quatre principals cites d'un trimestre que s'entreveu molt calent. Així, ell mateix seria l'encarregat de defensar les tesis del grup en el debat de la qüestió de confiança de Carles Puigdemont; el debat de política general i el de les lleis de desconnexió recauria en un diputat de Podem (presumiblement Fachin), i el dels pressupostos en un d'ICV (Joan Coscubiela). 

Amb l'objectiu que això serveixi per pacificar el grup, ha traslladat als representants dels diferents partits que l'integren la seva proposta perquè reflexionin durant el cap de setmana i la debatin en la reunió de dilluns al Parlament.