TORNADA A LES URNES

Rajoy, Sánchez o Rivera, ¿a qui besaria abans Xavier Domènech?

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Una de les persones que més van patir la retirada de Carme Chacón va ser Xavier Domènech. El líder d'En Comú Podem havia basat bona part de la seva campanya a carregar amb duresa contra la "ministra dels desnonaments exprés" durant la campanya electoral del 20-D. Ja al Congrés, la seva estrena va ser sonada pel petó a la boca que es van fer amb Pablo Iglesias, una mostra d'afecte que va fer la volta al món. 

¿Trobarà a faltar Carme Chacón, que va ser un dels eixos de la seva campanya? Sí, la trobarem a faltar perquè com a rival simbolitzava bastant bé el que nosaltres criticàvem de la vella política. Els temes que es volien plantejar quedaven molt clars.

Notícies relacionades

A qui li faria un petó a la boca abans: ¿a Mariano Rajoy, a Albert Rivera o a Pedro Sánchez? A cap dels tres. Això és molt fort, segur que incompleix alguna llei. ¿El Constitucional no hi té res a dir? Si el Constitucional m'hi obligués practicaria la desobediència. Ja vaig ser insubmís a l'Exèrcit.

¿Quina és la situació més surrealista que ha viscut al Congrés? Quan en una de les negociacions amb el PSOE, un exresponsable d'Interior del Govern basc em va tallar al mig de l'explicació que estava fent i va dir ‘jo he negociat amb gent més dura que tu’. Va ser surrealista perquè no vaig saber si estàvem negociant un desarmament.