Famosos contra la prohibició de l'estelada

Xavier Sardá i Risto Mejide són alguns dels noms coneguts que s'han pronunciat en contra del veto de la bandera independentista

famosos-estelada

famosos-estelada

1
Es llegeix en minuts

La prohibició de les estelades a la final de la Copa del Rei ha generat una onada de rebuig en tots els partits (excepte el PP estatal) i també ha portat moltes cares conegudes a pronunciar-se en contra del veto. Alguns d'ells, com Xavier Sardà, que sempre ha deixat clara la seva opinió contrària a la secessió de Catalunya, han posat fins i tot a les xarxes socials amb una bandera independentista per criticar la decisió de la Delegació del Govern a Madrid. La seva acció l'han retuitejat companyes de professió com Ana Pastor o Júlia Otero.

Risto Mejide també ha triomfat a Twitter amb un missatge que va en la línia del de Sardà. 

El mateix ha passat amb un altre missatge de Jordi Évole. El conductor de 'Salvados' també ha incidit irònicament en la polèmica provocada per la delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa, i el seu tuit ja té més de 2.000 'm'agrada' a Facebook.

Notícies relacionades

L'escriptor i articulista Anton Losada és un altre dels que s'han sumat al rebuig del veto a l'estelada recorrent a l'humor.

Encara que no és habitual que entrin en qüestions relacionades amb la política, alguns esportistes també s'han pronunciat per rebutjar la prohibició de la bandera independentista. És el cas, per exemple, de l'exdavanter del Barça Bojan Krkic. "L'estelada no és polèmica. En cap moment he vist que sota aquesta bandera es generi violència, tot al contrari", va afirmar aquest dijous l'actual futbolista del Stoke City.