Carmena tampoc anirà a la final de la Copa del Rei per la prohibició d'estelades

L'alcaldessa de Madrid segueix els passos de Colau i considera un "error" el veto a les banderes independentistes

 

  / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts

Encara que no l'apassiona l'esport rei, l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, tenia intenció d'anar a la final de la Copa del Rei, que disputaran aquest diumenge el Barça i el Sevilla a l'estadi Vicente Calderón. No obstant, la prohibició d'exhibir estelades que ha decretat la Delegació del Govern a Madrid i la negativa d'Ada Colau a assistir-hi per aquest veto han fet que Carmena també hagi declinat la seva presència a la llotja.

Notícies relacionades

"Jo havia quedat amb l'Ada, perquè al futbol no hi vaig gaire, però si ve una amiga... Li vaig dir: 'Anem-hi juntes'. Però entenc que ara no hi vagi, i si ella no hi va, jo tampoc", va explicar Carmena aquest dijous a la nit en una entrevista amb el Gran Wyoming a 'El intermedio'.

L'alcaldessa va considerar, així mateix, que és un "error immens" la decisió de prohibir les banderes independentistes. "Em fa moltíssima pena que, per un episodi que jo crec que és un error immens i a més legalment no és correcte, com la decisió que ha pres la Delegació de Govern, Madrid s'emporta una imatge que no és la seva, perquè Madrid és oberta i per a tothom, em fa molta pena que s'hagi creat aquesta imatge", va lamentar Carmena unint-se així al rebuig massiu que ha provocat la mesura.