Ada Colau acusa de "masclisme i classisme" Félix de Azúa

"En les futures definicions de masclisme i classisme de la RAE, es podrà citar a si mateix", replica l'alcaldessa de Barcelona

L'acadèmic ha afirmat que la regidora hauria d'estar "servint en una parada de peix"

jjubierre33387933 2 4 2016 barcelona foto de twitter de ada colau vi160402165221

jjubierre33387933 2 4 2016 barcelona foto de twitter de ada colau vi160402165221

1
Es llegeix en minuts
JOSE RICO / BARCELONA

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha trigat molt poc a respondre a l'exabrupte de l'acadèmic de la RAE Félix de Azúa, que ha afirmat que hauria d'estar "servint en una parada de peix". A través de Twitter, la regidora ha acusat de "masclisme i classisme" l'escriptor barceloní i ha ironitzat: "En les futures definicions de masclisme i classisme de la RAE, es podrà citar a si mateix".

Notícies relacionades

"Una ciutat civilitzada i europea com Barcelona té com a alcaldessa Colau, una cosa de riure. Una dona que hauria d'estar servint en una parada de peix. No té ni idea de com es porta una ciutat ni li importa, l'únic que li importa és canviar els noms dels carrers", ha criticat l'escriptor en una entrevista a la revista 'Tiempo'.

El 13 de març, en el seu discurs d'ingrés a la RAE, Azúa ja va carregar contra Colau, a qui va titllar de "pobra dona". L'acadèmic de la RAE ha seguit els passos del regidor del PP a Palafolls Óscar Bermán, que setmanes enrere va opinar que l'alcaldessa de Barcelona hauria d'estar "netejant terres".