Errejón reapareix en un acte al qual no va Iglesias

El secretari polític participa en el minut de silenci al Congrés pels atemptats de Brussel·les

undefined33287307 madrid 23 03 2016 inigo errej n podemos y ant160323123646 / JOSE LUIS ROCA

undefined33287307 madrid  23 03 2016   inigo errej n  podemos  y ant160323123646
jgblanco33287180 madrid  23 03 2016   patxi l pez  miembros de la m160323122848

/

1
Es llegeix en minuts
Iolanda Mármol
Iolanda Mármol

Periodista

ver +

Íñigo Errejón ha reaparegut en un acte al Congrés aquest migdia, després d'una setmana d'absència i silenci amb què volia expressar el seu malestar per la destitució fulminant de Sergio Pascual com a secretari d'organització. El número dos de Podem ha estat present en el minut de silenci convocat a la Cambra baixa pels atemptats comesos aquest dimarts a Brussel·les, una fotografia a l'escalinata dels Lleons a la qual no ha assistit el líder, Pablo Iglesias.

Errejón, que ha declinat fer declaracions, ha coincidit amb altres membres pròxims al secretari general, com els diputats Rafa Mayoral Miguel Vila, però no s'ha col·locat amb ells a l'escalinata, sinó que s'ha situat a primera fila, entre el portaveu parlamentari de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, i el vicesecretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas. "Tindrem molts dies, però avui no", s'ha limitat a assenyalar.

Fonts de Podem han explicat que després d'aquest acte, Errejón s'agafarà uns dies de vacances per descansar abans d'afrontar la complexa agenda de la setmana que ve, en què el partit morat aborda el consell ciutadà estatal, la reunió dels dirigents, que hauran de confirmar si validen el nou candidat per a la secretaria d'organització proposat per Iglesias, Pablo Echenique. 

Notícies relacionades

Després del minut de silenci, el portaveu socialista, Antonio Hernando, l'ha detingut uns instants per conversar a les portes del Congrés, el mateix dia que Iglesias i Pedro Sánchez han quedat per mantenir una conversa telefònica, després d'anul·lar la reunió que s'havien compromès a mantenir aquesta mateixa setmana, abans de les vacances.

A l'acte hi han assistit el president del Congrés, Patxi López, i representants de tots els grups parlamentaris. Per part del PP, hi han anat el portaveu Rafael Hernando i el secretari d'Estat de relació amb les Corts, José Luis Ayllón.