El PP dóna 10 dies als seus regidors imputats a València perquè entreguin les actes

Els regidors estan imputats per un suposat blanqueig de capitals

epons32673356 valencia 5 2 2016  pol tica  isabel bonig pp  oper160205131544

epons32673356 valencia 5 2 2016 pol tica isabel bonig pp oper160205131544 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VALÈNCIA

El PP del País Valencià ha remès aquest dimarts als regidors del seu partit que estan sent investigatsregidors  pel suposat blanqueig de capitals en el grup popular de l'Ajuntament de València una carta en què se'ls comunica que tenen 10 dies per entregar les actes.

Fonts del PP valencià han indicat que aquest mateix dimarts s'ha remès un correu certificat als regidors que previsiblement els arribarà al llarg de demà.

A partir de la recepció de l'escrit, la direcció regional del PP els dóna 10 dies hàbils per entregar la seva acta, tal com van acordar després de la reunió del 15 de febrer amb la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, si es mantenia sobre ells la condició d'investigats un cop s'aixequés el secret de sumari sobre aquests fets.

SENSE MENCIONAR LES CONSEQÜÈNCIES

Les mateixes fonts han explicat que a la carta no es fa cap menció de les possibles conseqüències que es poden derivar en el cas que algun dels regidors decideixi contravenir les instruccions del partit i no fer entrega de l'acta.

Notícies relacionades

Sobre aquest aspecte, les fonts han assenyalat que la carta és un escrit molt breu en què només se'ls recorda quin era el compromís que ells mateixos van adoptar en aquest sentit en aquella reunió amb Bonig, que és el mateix escenari que, segons les fonts, se'ls va transmetre a cada un d'ells en les reunions que van tenir lloc la setmana passada amb la direcció regional del partit, una vegada aixecat el secret del sumari.

En aquell moment, la direcció del PPCV va anunciar que pensava donar un temps als nou regidors implicats en la causa separada del 'cas Imelsa' que investiga un suposat blanqueig de capitals en el grup municipal popular.