Bescansa nega una "purga": "No descriu gens el que passa a Podem"

La cofundadora del partit morat acusa el PSOE d'alimentar la idea que conviuen "set o vuit Podem"

epons32638301 madrid  02 02 2016   carolina bescansa  podemos  e160202123054

epons32638301 madrid 02 02 2016 carolina bescansa podemos e160202123054

1
Es llegeix en minuts
CARLOS CUÉLLAR / BARCELONA

"Jo dic les coses pel seu nom i la paraula purga no descriu el que està passant al partit", han subratllat aquest dijous Carolina Bescansa, diputada de Podem i cofundadora del partit, en una entrevista a RNE. 

Malgrat que la crisi i la divisió al partit de Pablo Iglesias han saltat a les portades dels principals diaris espanyols, Bescansa considera que simplement "hi ha hagut una mala gestió i s'han demanat explicacions als responsables", en una clara al·lusió al cessament de Sergio Pascual, exsecretari d'organització de Podem. "Ningú fa les coses malament deliberadament", ha afirmat la cofundadora podemista per salvaguardar el "respecte" del partit per la tasca de Pascual. 

Bescansa també ha sigut requerida pel silenci que manté Íñigo Errejón, afí a Pascual, i ha assegurat que "sortirà a parlar en qualsevol moment". "Nosaltres sempre donem la cara", ha afegit.

CONTACTES AMB EL PSOE

Notícies relacionades

La número tres de Podem ha assegurat que "alimentar la idea que hi ha set o vuit Podem dins del mateix partit" ha sigut cosa del PSOE, "que no és capaç de justificar als seus votants per què ha pactat amb el que fa dos mesos anomenava la nova dreta". També ha aprofitat per recalcar que el model econòmic latent en l'acord amb Ciutadans "és incompatible" amb el seu partit, i ha instat els socialistes a decidir "quines mesures econòmiques vol recolzar". 

Davant la seva postura, i en relació amb la pròxima reunió entre Sánchez i Iglesias, Bescansa ha al·legat que en la direcció política de Podem "no hi ha ningú pensant a recolzar el pacte amb Ciutadans", si bé mantenen la disposició tots dos partits per desbloquejar les negociacions.