Pablo Iglesias no perd l'humor

Enmig de la tempesta, el líder de Podem fa broma en un tuit en què diu que ha enviat Errejón i Bescansa a Sibèria per "reeducar-los"

Pablo Iglesias no perd l'humor

JUAN MEDINA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

Ja ho va dir en una ocasió Pablo IglesiasPodem havia de recuperar la "frescor" perquè s'havien tornat "molt seriosos". Va ser poc abans de les eleccions europees del 2014, en què el partit va donar la campanada i va aconseguir cinc eurodiputats. I quan l'ocasió ho requereix, s'hi esforça.

Aquest dimecres, en plena tempesta per les dimissions a Podem Madrid, Iglesias va penjar a Twitter un missatge en què va mostrar el seu sentit de l'humor: "He enviat Carolina Bescansa Íñigo Errejón a Sibèria a reeducar-se per ¡dissidents!". Amb aquest missatge, ironitzava amb l'ús de les pràctiques de repressió política estalinistes per silenciar la crisi interna. Així mateix, al mateix missatge hi va afegir un fragment de 'La vida de Brian' en què els membres del Front Popular de Judea evidencien les seves diferències amb els del Front Judaic Popular, a qui acusen de "dissidents".

En un to més seriós, en un missatge posterior va assegurar que era un "honor ser secretari general" amb ell al seu costat:

Recentment, Iglesias va tornar a fer gala d'aquest sentit de l'humor, precisament amb Errejón, a l'explicar que havia convidat a esmorzar el seu número dos i jurava que havia preferit "cafè en lloc de colacao".

Notícies relacionades

Poc després d'al·ludir a la necessitat de recuperar la "frescor" i sis dies abans de les europees, el líder de Podem, en un altre missatge a Errejón, li demanava que aguantés, que ja quedava poc:

I uns mesos més tard, es mofava del seu aspecte en una fotografia de feia 15 anys i es preguntava quìn devia ser el d'Errejón.