Tardà: "Si Mas fes un pas al costat, la seva figura política creixeria molt més del que ja ho ha fet"

El diputat d'ERC al Congrés afirma que "no és cap vergonya prendre decisions a última hora" i que tant la CUP com el president Mas tenen la mirada curta

Si Mas fes un pas al costat, la seva figura política creixeria molt més del que ja ho ha fet, ha declarat el diputat d’ERC. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

“Si Mas fes un pas al costat, la seva figura política creixeria molt més del que ja ho ha fet”, ha declarat Joan Tardà, diputat d'ERC al Congrés, després d'afirmar que “tant la CUP com el president Mas tenen la mirada curta”.

Tardà, en una entrevista a Rac1, s'ha referit a les converses entre Junts pel Sí i la CUP d'aquest divendres i ha dit que “no és cap vergonya prendre decisions a última hora. S'ha de buscar l'acord fins a l'últim segon, de l'últim minut, de l'últim dia”.

"Si algú està enfadat, hi té tot el dret. Però dilluns, surti el que surti, hi hem de tornar. No ens faran la feina", ha dit el diputat comentant el desànim que poden sentir els que el 27-S van votar pel procés independentista. “Entenc que hi hagi persones que considerin que no val la pena anar a votar. Hi haurem de parlar i convence'ls”, ha subratllat.

"El procés és imparable, però podem perdre l'oportunitat de fer-ho ràpid. Tenim al país en escac i no ens ho podem permetre”, ha insistit Tardà, que creu que “la independència només l'aconseguirem acumulant forces i fent pactes que integrin a tothom”.

GENERAR FRUSTRACIÓ

Notícies relacionades

“Si al final hi ha eleccions el 6-M, l'objectiu serà que la correlació de forces del Parlament permeti validar la resolució del 9-N”, ha remarcat el diputat d'ERC, per al qual "el que tenim és una joia. És un delicte que no sapiguem gestionar aquest moment. Genera frustració”.

Tot i que la reunió d'aquest divendres es va acabar sense acord, les converses continuen obertes. En aquest sentit, el coordinador general de CDC, Josep Rull, ha cancel·lat aquest matí l'entrevista que tenia previst que li fessin al programa ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio. En un tuit, el programa ha dit que la cancel·lació ha sigut a causa “de converses d'última hora”.