El PSC llança un vídeo amb les frases més desafortunades de Rajoy

Els socialistes presenten la seva campanya 2.0 amb el lema 'són el problema #FemForaRajoy'

El PSC llança un vídeo amb les frases més desafortunades de Rajoy / periodico

1
Es llegeix en minuts
ROGER PASCUAL / BARCELONA

El PSC ha presentat la seva campanya 2.0 amb un lema molt clar, 'són el problema #FemForaRajoy' i un vídeo en què es recullen les relliscades més cèlebres del president del Govern durant aquesta legislatura. "¿I l'europea?", "no és cert, excepte alguna cosa", "un plat és un plat i un got és un got", "vaig dir que abaixaria els impostos i els estic apujant" i "els catalans fan coses" són alguns dels moments destacats.

APOSTA PELS ACTIVISTES

Els socialistes volen que les noves tecnologies i les xarxes socials siguin un eix fonamental de la seva estratègia per a les eleccions generals del 20-D. Amb aquest objectiu Carme Chacón, que el 8 de novembre va obrir el seu compte d'Instagram, ha decidit apostar pels nous formats des del minut zero. Així, per exemple, va convocar amb un vídeo a través de Whatsapp els mitjans a la presentació del seu EquipON. “EquipON també vol dir equipàs. El canvi de les xarxes empenyerà molt el canvi que necessitem a Espanya, i a Catalunya, que aquí necessitem el doble de canvi”, ha dit. 

Notícies relacionades

El PSC vol estar especialment actiu a internet gràcies a un equip de voluntaris. Amb una web de campanya en què s'apostarà decididament per la participació i amb la qual vol demostrar que el partit està obert a les noves idees. Una dinàmica que també confien que es mantingui després del 20-D. “M'agradaria que això no es quedi en campanya. Perquè ens ajudeu a pensar, a escoltar i a dialogar. Ens feu als polític millors”, els ha comentat la cap de llista per Barcelona als activistes que s'han reunit a la seu del PSC.

Germán Rodríguez, número 2 de la llista per Barcelona i responsable de la campanya del PSC a les generals, ha explicat que aposten per una campanya diferent. "Trencarà esquemes. Aquesta campanya prioritzarà les xarxes i les millors idees s'utilitzaran per al cartell i l'espot electoral. Busquem activistes que participin en la fabricació de contingut. Treballaran colze a colze amb l'equip de campanya. Volem obrir el partit a gent amb inquietud, no pensar en militància tradicional i més en activisme polític".