INDIGNACIÓ A LA XARXA

El "llevat d'alguna cosa" de Rajoy encén els ànims dels tuiters

Els usuaris han reaccionat amb humor i indignació davant els comentaris del president del Govern en la compareixença de Berlín

Rajoy: Tot el que es refereix a mi i figura allà no és cert. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LUANA VALLS / Barcelona

La publicació dels papers de BárcenasBárcenas, dijous passat pel diari'El País', ha encès els ànims de la població que demana mobilitzacions, dimissions i la convocatòria d'eleccions anticipades. Davant les acusacions, membres de la cúpula delPartit Popular, com la secretària general del partit,María Dolores de Cospedal i el mateix president del Govern,Mariano Rajoy, han desmentit i negat rotundament la veracitat de la informació.

#SalvoAlgunaCosa

Notícies relacionades

"Tot el que es refereix a mi i als meus companys no és cert, llavat d'alguna cosa",  ha afirmat Rajoy en una compareixença aBerlín aquest dilluns. Així, elpresident segueix negant les acusacions titllant-les de "falses", encara que ha afegit el polèmic "llevat d'alguna cosa". Davant aquestes paraules, els usuaris deTwitter no han trigat a manifestar-se a la xarxa, com ja van ferquan es van fer públics #lospapelesdebárcenas#lospapelesdebárcenas, i han creat la etiqueta#SalvoAlgunaCosa, que s'ha convertit en 'trending topic' en poc temps. La majoria de tuiters ha aprofitat l'ocasió per fer comentaris carregats d'ironia i humor.  

A continuació, alguns dels tuits: