CAMÍ CAP A LES URNES

Ciutadans torna a xocar amb Podem pel flanc de Rabell

Arrimadas exigeix a Sí que es Pot que reconegui el seu error amb el candidat

La candidata no té dubtes que els vots a Podem s'han de comptar com a 'no'

Albert Rivera, Inés Arrimadas i el líder de Ciutadans a Andalusia, Juan Marín, aquest dilluns en un míting a Santa Coloma de Gramenet.

Albert Rivera, Inés Arrimadas i el líder de Ciutadans a Andalusia, Juan Marín, aquest dilluns en un míting a Santa Coloma de Gramenet. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

La candidata de Ciutadans el pròxim 27-SInés Arrimadas, ha insistit aquest dimarts al matí a Premià de Mar (Maresme) en els seus atacs a Podem, pel flanc de Sí que es Pot i, més en concret, sobre el seu candidat, Lluís Rabell. Arrimadas ha qualificat Rabell d'independentista reconegut i ha exigit a Podem que reconegui "el seu error" per permetre-li encapçalar la candidatura.

Notícies relacionades

"Només podem demanar que diguin la veritat", ha insistit la cap de llista del partit taronja en referència a la força lila. Amb tot, Arrimadas ha afirmat: "M'agradaria comptar amb ells, però em preocupa que mantenen una ambigüitat, que ja hem vist que malament que li ha anat al PSC -molt malament, així estan-, amb la qual estan enganyant la gent".

Segons Arrimadas, els votants de Sí que es Pot no són en absolut independentistes ja que hi ha "prou opcions" secessionistes perquè els poguessin votar, si fos el cas. Per aquesta raó, la cap de llista de Ciutadans, en els mítings, no dubta a incloure'ls en una eventual majoria parlamentària que li pogués donar, fins i tot, la presidència de la Generalitat.