CAMÍ CAP A LES URNES

Iceta demanarà a Romeva "rendir comptes" per la gestió de Mas i Junqueras

"Al PSC les llistes no són una tómbola", afirma el líder socialista en al·lusió a la candidatura unitària sobiranista

1
Es llegeix en minuts

El líder del PSCMiquel Iceta, ha avisat aquest divendres que demanarà al cap de la llista unitària pactada per CDC i ERC CDC ERCRaül Romeva, que "rendeixi comptes" per la gestió d'Artur Mas i el seu aliat parlamentari, Oriol Junqueras. Romeva, exeurodiputat d'ICVserà el número u d'aquesta candidatura, si bé partits i entitats han pactat que una victòria en les eleccions portaria Mas novament a la presidència de la Generalitat i Junqueras, a la vicepresidència.

Notícies relacionades

En una conferència a Barcelona al Fòrum Europa. Tribuna Catalunya, Iceta ha dit que, encara que li "sap greu" fer aquesta reclamació a Romeva, perquè aquest "no ha tingut res a veure" amb la gestió del president i del líder republicà, al posar-se al capdavant d'una llista acordada amb CDC i ERC, ell mateix "ha decidit rendir comptess" de l'acció del Govern.

El primer secretari del PSC ha al·ludit a la llista unitària sobiranista afirmant que "al PSC les llistes no són una tómbola". I ha ironitzat sobre el fet que Mas vagi al número 4 de la llista però, si guanyen les eleccions, sigui ell el cap del Govern: "A alguns els va la vida, estan disposats a ser quarts per continuar com a president. Si et vols posar el primer, has d'anar el primer".