VISITA A LES MISSIONS DE L'EXÈRCIT

Rajoy coneixerà la lluita contra la immigració il·legal i el terrorisme gihadista al Senegal

El president es reuneix amb militars espanyols i Guàrdia Civil desplegats a Dakar

Mariano Rajoy, a la platja de Dakar, en la foto que ha penjat aquest dilluns al seu compte de Twitter.

Mariano Rajoy, a la platja de Dakar, en la foto que ha penjat aquest dilluns al seu compte de Twitter.

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Mariano Rajoy, coneixerà aquest dilluns al Senegal la feina dels efectius de la Guàrdia Civil i l'Exèrcit que lluiten contra la immigració il·legal i el terrorisme gihadista en aquest país. El cap de l'Executiu passarà la seva segona jornada de viatge al Senegal després d'haver visitat a Mali el destacament de l'EUTM-Mali dins la missió europea d'entrenament i formació del nou Exèrcit malià, que combat els grups gihadistes del nord del país.

Rajoy és des d'ahir a la nit a Dakar, acompanyat pel ministre de Defensa, Pedro Morenés, i el cap de l'Estat Major de la Defensa (JEMAD), almirall general Fernando García Sánchez. Aquest matí, el president ha aprofitat per sortir a córrer per la platja de la ciutat i n'ha deixat constància penjant una foto del moment al seu compte de Twitter. "Aprofitant l'albada a #Dakar per fer una bona caminada per aquest magnífic entorn abans de començar la jornada", ha escrit.

Notícies relacionades

Rajoy es reunirà a Dakar amb el president del país, Macky Sall, i coneixerà la feina d'una patrullera de la Guàrdia Civil que lluita contra la immigració il·legal i del patruller 'Vencedora', que treballa a la zona per combatre la immigració, la pirateria i el tràfic de drogues. A més, visitarà el destacament 'Marfil' a Dakar, el contingent de l'Exèrcit de l'Aire dedicat a fer tasques de suport logístic en dues operacions que França i la Unió Africana van llançar a Mali després de la rebel·lió tuareg.

Amb la visita a aquest destacament, Rajoy culminarà el seu viatge a Mali i el Senegal, amb el qual ha volgut reafirmar el compromís del Govern en la lluita contra el terrorisme gihadista i la immigració il·legal.

Temes:

Senegal