Antifrau inspecciona l'Ajuntament de Lleida arran de la denúncia de l'exnúmero dos d'Àngel Ros

Marta Camps va atribuir diverses irregularitats a l'alcalde l'endemà que aquest la destituís

Tècnics de la Fiscalia Anticorrupció també van a la Paeria a buscar documentació

L’Oficina Antifrau inspecciona l’Ajuntament de Lleida. / ACN

1
Es llegeix en minuts

Funcionaris de l'Oficina Antifrau de Catalunya i de la Fiscalia Anticorrupció estan inspeccionant l'Ajuntament de Lleida per recopilar documentació relativa a les suposades irregularitats denunciades per l'exprimera tinenta d'alcalde Marta CampsMarta Camps. L'exnúmero dos de l'alcalde socialista, Àngel Ros, li va atribuir, l'endemà que aquest la destituís, contractacions irregulars i el cobrament de dietes injustificades.

Notícies relacionades

Quatre membres d'Antifrau i tres tècnics de Anticorrupció també busquen indicis que apuntin a un presumpte espionatge a Camps, segons ha denunciat ella mateixa. L'exprimera tinenta d'alcalde sospita que "algú" del consistori estava "espiant" el seu ordinador i el seu telèfon mòbil.

Camps va denunciar, entre altres irregularitats, que l'alcalde va facturar 36.000 euros en fulards i corbates de disseny. El regidor es va querellar contra ella per injúries i calúmnies i va atribuir les acusacions a una venjançainjúriescalúmnies venjança per tallar les seves aspiracions polítiques després d'haver-li anunciat, fa un any i mig, que tornaria a optar a l'alcaldia.