MISSATGES DE CAP D'ANY

Bauzá: "El 2015 ha de ser el de la sortida definitiva i ferma de la crisi"

El president balear assegura que el sacrifici dels ciutadans "no ha sigut en va"

Tots ells prioritzen la creació de feina com a objectiu. / ATLAS NEWS

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha assenyalat en el seu missatge institucional de Cap d'Any que el 2015 "ha de ser, sobretot, el de la sortida definitiva i ferma de la crisi" després que "cada un d'aquests últims anys hagi estat millor que l'anterior". "Sempre dins d'un context francament difícil en què la millora ha estat lenta. Sens dubte, més lenta del que tots hauríem desitjat", ha matisat.

En el seu missatge, que ha estat emès per l'ens autonòmic IB3 Televisió, Bauzá ha reconegut que "el ritme de la recuperació no és el que moltes persones necessiten" per la qual cosa ha assenyalat que segueixen "treballant perquè vagi més ràpid" i ha assegurat que "l'esforç realitzat per tots "no ha estat en va" ja que després del "gran sacrifici dels ciutadans estan arribant els resultats".

D'aquesta manera, el cap de l'Executiu autonòmic ha assegurat: "Ja estem en condicions de superar definitivament la crisi i en un parell de dies estrenarem un nou any que, sens dubte, serà decisiu per a la nostra comunitat i per a Espanya".

CREACIÓ DE 10.000 LLOCS DE TREBALL

Així, ha anunciat que si es compleix l'estimació de creixement econòmic superior al 2%, preveuen la creació de 10.000 llocs de treball en els pròxims dotze mesos.

Notícies relacionades

En aquest sentit, ha assenyalat que "queda molta feina a fer" i ha avançat que el 2015 seguiran "reivindicant" per a les Balears "una millora del sistema de finançament autonòmic". Per Bauzá, "aquesta és la gran assignatura pendent des de fa anys a Espanya, des del punt de vista de la vertebració territorial".

"La solidaritat entre comunitats, que ningú discuteix, no pot servir d'excusa per a la desigualtat, i molt menys per a la injustícia en els serveis bàsics que reben els ciutadans en funció del seu lloc de residència", ha asseverat.