Desallotjada l'acampada pel 9-N davant de la Delegació del Govern a Barcelona

La CUP de Barcelona ha cridat a través de les xarxes socials a la concentració. que ha reunit més d'un centenar de persones

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat l'acampada davant de la Delegació del Govern central a Catalunya, situada al carrer de Mallorca de Barcelona, convocada aquest dimarts a la nit per demanar que se celebri la consulta sobiranista el 9 de novembre i instar a la "desobediència" les institucions catalanes en cas que es prohibeixi finalment.

Segons han informat fonts de la policia catalana, "el desallotjament s'ha iniciat cap a les 22 hores", després que els concentrats hagin plantat una vintena de tendes davant de l'edifici, al qual s'han desplaçat després de participar en una concentració a favor de la consulta a la plaça Sant Jaume de la capital catalana.

Les fonts citades han informat que al lloc hi ha unes 150 persones a aquesta hora, la intenció inicial de les quals era mantenir l'acampada fins al 9 de novembre. 

Notícies relacionades

La CUP de Barcelona ha cridat aquest dimarts a la nit a sumar-se a l'acampada a través de les xarxes socials: "Tots cap a l'#Acampada9N davant de la Delegació del Govern espanyol perquè el #9NDesobeim", era el missatge de la formació a Twitter.