BALANÇ DEL GOVERN DEL CURS POLÍTIC

Rajoy, sobre els casos de corrupció en el PP: "Acataré el que diguin els tribunals, m'agradi o no"

El president del Govern subratlla que és la justícia, que tracta a "tothom igual", la que ha de decidir sobre els imputats

Són els jutges, que tracten a tothom igual, els que han de decidir sobre els imputats, subratlla el president Rajoy. / AGUSTÍN CATALÁN / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Mariano Rajoy, considera que la justícia funciona i tracta a "tothom igual". Per això, sobre els casos de corrupció que afecten el PP, ha dit: "Els tribunals són els que han de decidir, i els altres, acatar el que diguin els tribunals. Jo ho faré m'agradi o no m'agradi".

Notícies relacionades

En la roda de premsa posterior a l'última reunió del Consell de Ministres abans de les vacances, en què ha repassat el curs polític, Rajoy ha assenyalat que molts dels dirigents encausats ja no estan en la política i que el gran objectiu és que totes les forces polítiques s'hi esforcin i facin "el possible i l'impossible" per evitar comportaments corruptes.

En una pregunta posterior en al·lusió, entre altres, a l'expresident balear i exministre Jaume Matas i a l'extresorer del PP Luis Bárcenas, tots dos a la presó, el president del Govern ha reiterat que cap dels dos està ara en el partit.